fbpx
meniul restaurantului tău

Adaptează meniul restaurantului tău la reglementările locale și UE

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Meniul restaurantului tău, adaptare, reglementări UE, reglementări locale, restaurante, wikoti

În postările noastre anterioare („Cum obții mai multe rezervări cu ajutorul meniului din restaurantul tău” și „Cum crești vânzările din restaurant prin intermediul meniului tău”), am împărtășit cu tine câteva sfaturi semnificative prin care poți transforma meniul tău într-un motor de creștere și profit, generând mai multe rezervări. 

În ultima postare a mini-seriei noastre, îți vom arăta cum te poate ajuta wikoti | menus să rămâi în conformitate cu reglementările UE și cu cele locale.

Hai să vedem despre ce e vorba!

wikoti | menus și meniul restaurantului tău - cum te putem ajuta

1. Îți adaptezi meniul și îndeplinești obligațiile legate de meniu fără efort

În calitate de proprietar de restaurant responsabil, este esențial să te asiguri că meniul tău respectă reglementările locale. Îndeplinirea acestor obligații nu demonstrează doar angajamentul tău față de siguranța și transparența clienților, ci protejează și afacerea ta de potențiale probleme legale.

Astfel, cu wikoti | menus, ai la dispoziție toate mijloacele necesare prin care îți poți adapta meniul restaurantului tău, simplu și rapid!

Ai câmpuri speciale pentru alergeni. Generezi automat o listă cu ingrediente cu ajutorul sistemului nostru bazat pe inteligență artificială. Te bucuri de un calculator pentru informațiile nutriționale și așa mai departe.

2. Obții liste detaliate cu ingrediente din meniul restaurantului tău

Meniul tău ar trebui să furnizeze informații detaliate despre ingredientele și cantitățile lor pentru fiecare preparat. Cu wikoti | menus, generarea listelor cu ingrediente devine un lucru simplu și rapid. 

Sistemul nostru ajutat de AI îți va genera o listă de ingrediente pentru fiecare preparat din rețetele clasice. Poți actualiza ușor această informație dacă dorești, pentru a fi în concordanță cu practicile din bucătăria ta.

3. Identifici automat lista de alergeni din rețetele tale

Informațiile despre alergeni reprezintă un aspect crucial al conformității meniului tău.

Astfel, wikoti | menus identifică automat potențialii alergeni în funcție de rețeta ta, asigurându-se că îndeplinești cerințele necesare.

Având aceste informații disponibile în mod direct pe meniul tău, prioritizezi bunăstarea clienților tăi și construiești încredere în afacerea ta.

4. Te bucuri de o declarație nutrițională completă

Furnizarea unei declarații nutriționale este esențială pentru alegerea conștientă a clienților tăi și este obligatorie prin lege.

Cu wikoti | menus, generarea unei declarații nutriționale devine un proces realizat fără probleme.

Sistemul nostru generează automat aceste informații pentru elementele din meniul tău, economisindu-ți timp prețios.

Mai mult, aceste declarații sunt traduse automat în limbile meniului tău, asigurând consistență în cadrul acestuia.

Prin utilizarea wikoti | menus, poți realiza cu ușurință un meniu în conformitate cu legea, fără nicio problemă.

Ești pregătit(ă) să transformi meniul tău într-o rețetă de succes?

Vizitează site-ul oficial wikoti | menus

Te zbați să găsești timpul necesar pentru a edita meniul? Nu te îngrijora, suntem aici să te ajutăm! Serviciile noastre profesionale de editare a meniurilor sunt concepute pentru a-ți lua această sarcină de pe umeri, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine – conducerea restaurantului tău.

Te așteptăm cu drag!

Dacă ți-a plăcut acest articol, citește și „Cum ar trebui să arate meniul restaurantului tău conform noului ordin ANPC”.

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Comentariile sunt inchise.

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău