fbpx
rezervări cu ajutorul meniului tău

Cum obții mai multe rezervări cu ajutorul meniului din restaurantul tău

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Rezervări cu ajutorul meniului, restaurante, meniu digital, rezervări, creștere, vânzări, horeca, profit

Ți-ai optimizat meniul. Acum este timpul să generezi mai multe rezervări cu ajutorul meniului tău. Cum?

În postarea noastră anterioară am împărtășit câteva sfaturi de la experți pentru a te ajuta să îți optimizezi meniul și să crești vânzările din restaurantul tău.

Ca urmare, în acest articol vom vedea cum îți poți prezenta meniul pentru a atrage mai mulți clienți și cum obții mai multe rezervări cu ajutorul acestuia.

Hai să vedem despre ce este vorba!

Cum obții mai multe rezervări cu ajutorul meniului: 3 sfaturi utile

1. Fii prezent acolo unde sunt clienții tăi

Ți-ai dat seama de impactul meniului tău asupra vânzărilor și profiturilor. Ok. 

Acum este timpul să afișezi meniul acolo unde clienții tăi caută un restaurant. 

Extinde-ți vizibilitatea postând meniul pe pagina ta de TripAdvisor, pe pagina de Google, pe site-ul web, pe paginile de Facebook și Instagram și pe alte canale online.

Cu wikoti | menus îți actualizezi meniul o singură dată, iar toate actualizările sunt realizate automat pe toate canalele tale de comunicare. Inclusiv pe site-ul web și pe codurile QR din restaurant.

2. Explorează puterea preparatelor irezistible

Știai că un uimitor procent de 68% dintre clienți aleg un restaurant în funcție de mâncarea pe care o doresc? Nu rata ocazia de a converti acești clienți în rezervări!

Adaugă un buton de rezervări în meniul tău online. Oferă-le clienților care descoperă preparatele tale pe TripAdvisor, Google, Facebook, Instagram sau site-ul tău web posibilitatea să rezerve o masă online instant.

Cu wikoti | menus, clienții tăi pot rezerva o masă online chiar în momentul în care citesc ofertele tale apetisante din meniu.

3. Amplifică impactul reclamelor tale

Du-ți reclamele și postările tale la următorul nivel prin includerea unui link direct către meniul tău.

Prin incorporarea unui link către meniu în reclamele tale de pe diverse platforme, potențialii clienți vor putea să exploreze ofertele tale și să facă o rezervare.

Fie că e vorba de o postare sponsorizată pe Facebook, de o reclamă captivantă pe Instagram sau o reclamă țintită pe Google… includerea unui link către meniu atrage clienții care vor să descopere ofertele tale delicioase.

Cu wikoti | menus poți fii sigur(ă) că meniul tău este mereu la zi și că este ușor accesibil. Totodată, acesta sporește eficacitatea eforturilor tale de publicitate și generează mai multe rezervări.

Acum că ești pregătit(ă) să maximizezi profitul și vânzările, vom discuta în următoarea noastră postare despre cum să rămâi în conformitate cu reglementările UE și cu reglementările locale referitoare la meniu. Vei descoperi cum simplifică wikoti | menus obligațiile legate de meniu și te ajută să îndeplinești cerințele regulatorii fără efort.

Ești pregătit(ă) să transformi meniul tău într-o rețetă de succes? Încearcă wikoti | menus!

Vizitează site-ul oficial wikoti | menus

Te zbați să găsești timpul necesar pentru a edita meniul? Nu te îngrijora, suntem aici să te ajutăm!

Serviciile noastre profesionale de editare a meniurilor sunt concepute pentru a-ți lua această sarcină de pe umeri, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine – conducerea restaurantului tău.

Te așteptăm cu drag!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să citești și „Cum ar trebui să arate meniul restaurantului tău conform noului ordin ANPC„.

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Comentariile sunt inchise.

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău