fbpx
burgeri în Timisoara

Unde mancam burgeri in Timisoara? Vezi aici!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

A spus cineva... burgeri in Timisoara si restaurante deschise?

Desigur. Pentru ca burgerii sunt printre cele mai populare preparate in momentul de fata, iar restaurantele ne asteapta cu masa pusa.
Adesea vorbim despre locurile in care am mancat un burger gourmet de ne-a venit sa inchidem ochii de placere. Il postam pe Facebook sau Instagram si il recomandam prietenilor. A devenit rapid un fenomen la nivel mondial, iar localurile se intrec in prepararea cat mai diversa a acestora.

Iti recomandam cateva restaurante cu terasa, la care sa incerci burgeri in Timisoara, in Piata Unirii sau prin imprejurimi. Chiar daca esti vegetarian sau vegan.
In plus, poti vedea meniurile localurilor si ce restaurante livreaza la domiciliu. Deci...unde mancam burgeri in Timisoara?

https://inthyme.ro/
https://inthyme.ro/

Localizat in Piata Unirii nr. 13, In Thyme este unul din acele restaurante populare unde poti manca burgeri buni in Timisoara. De la burgerul cu vita Angus, cu camembert si dulceata, la burgerul de pui in sos Buffalo, la un burger vegetarian delicios. In ultima perioada, cei de la In Thyme si-au extins zona de servicii, oferind acum si un nou concept pe piata – RestoHome. Iti poti comanda in avans unul din meniurile lor Fit, Gurmand sau Veggie.

Unde mancam?

Poti lua masa pe terasa in Piata Unirii sau poti opta pentru livrare la domiciliu si takeaway.

Vezi meniul In Thyme si optiunile de livrare la domiciliu aici!

Sandy's Diner burgeri în Timisoara
https://www.facebook.com/sandysdinertm/

Când spunem restaurant american in Timisoara – noi ne gandim la Sandy’s Diner. Restaurantul te asteapta cu burgeri buni de vita, pui sau porc si un meniu tipic american, pe terasa sau in interior. Terasa este amenajata in curtea cladirii, iar serile de film aduc un farmec aparte. Nu lipsesc nici preparatele pentru vegetarieni, cum ar fi Nevada Burger-ul lor – Beyond Meat.

Cei de la Sandy’s Diner au si cateva oferte speciale pentru meniul zilei.

Unde mancam?

Poti face o rezervare sau poti comanda mancarea acasa. Ii gasesti pe str. Florimund Mercy nr. 3, aproape de Piata Unirii.

Vezi meniul Sandy’s Diner si optiunile de livrare la domiciliu aici!

burgeri Scotland Yard Timisoara
https://www.facebook.com/scotlandyard.timisoara/

Un pub deosebit in centrul orasului, aproape de Piata Unirii, pe care n-ai cum sa il ratezi. Cei de la The Scotland Yard ne ispitesc cu cei doi burgeri vedeta din meniu: The Big Hunk Burger si Burgerul Mioritic. Carne de vita, gorgonzola, ou, bacon si alte ingrediente pur si simplu iti lasa gura apa. Mai adaugam berea rece si voia buna si e locul perfect in care poti sa faci o iesire cu prietenii sau cu familia.

Unde mancam?

Pe cei de la Scotland Yard ii gasesti pe str. Eugeniu de Savoya Nr.9. Iti poti rasfata papilele gustative in interior sau pe terasa din fata localului.

Meniul The Scotland Yard si alte detalii relevante poti vedea aici!

burger Piata Unirii Grătarul cu Ștaif
https://www.facebook.com/gratarulcustaif/

Cu ce ne fac pofta? Cu peste 10 feluri diferite de burgeri buni in Timisoara. Cu cartofi si sos care insotesc felul principal. Cu optiuni pentru toate gusturile: burger vegetarian, burger cu Black Angus sau burger cu pui la gratar. A, si sa nu uitam de minunata curte interioara cu terasa, cu lumina calda seara. Te face sa te simti ca acasa. Pentru ca Gratarul cu Staif este o afacere de familie. O familie care te invita la un burger delicios pe terasa. Sau chiar sa comanzi la domiciliu.

Unde mancam?

Ii gasesti pe Strada Matei Corvin nr.4, chiar langa Piata Unirii din Timisoara. Aici sau la tine acasa.

Vezi meniul Gratarul cu Staif si optiunile de livrare la domiciliu aici!

One Pub burger în Timisoara terasă
https://www.facebook.com/onepublounge

Pe cei de la One Pub Shisha Lounge ii gasim pe strada Augustin Pacha nr.6 din Timisoara. Terasa este amplasata pe una din minunatele strazi care duc in Piata Unirii. Poti comanda sau te poti bucura de un burger cu vita sau pui chiar la ei pe terasa. Plus un burger vegetarian delicios.

Vezi profilul One Pub Shisha Lounge si optiunile de livrare la domiciliu aici!

burgeri în Timisoara Drunken Rat
https://www.facebook.com/DrunkenRat/

Situat chiar langa Domul Catolic din Piata Unirii. Cu o terasa incantatoare si o atmosfera relaxanta, la Drunken Rat te poti bucura de un burger gustos in timp ce admiri privelistea si cladirile din Piata.

Unii ar spune ca servesc cele mai bune coaste din oras.. Insa nici burgerii lor nu lasa de dorit 😊. Se deosebesc printr-un burger mai special, ca tot spuneam de coaste: Ribs Burger. Cu coaste, ceapa roșie, sos bbq, alte delicii si cartofi aurii.

Unde mancam?

Ii gasim pe Str. George Cosbuc nr. 1.

Vezi meniul Drunken Rat si optiunile de livrare la domiciliu aici!

Pepper burgeri în Timisoara
https://www.facebook.com/peppertimisoara/

Sunt in Piata Unirii din Timisoara, la numarul 13. Cei de la Pepper ne asteapta cu o experienta culinara aparte. Putem incerca burgeri cu carne de vita, guacamole, sos de branza, ceapa rosie si alte delicii. Suna bine, nu?
Aici gasim si un clasic cheeseburger sau un burger special cu vita afumata in casa si dulceata de chilli.

Unde mancam?

Putem lua masa in interior sau pe terasa amplasata in inima Pietei Unirii. Putem comanda sau putem lua la pachet!

Vezi meniul Pepper – Steak&Shake si optiunile de livrare la domiciliu aici!

burger Piata Unirii Timisoara
https://www.facebook.com/zaiaprescafe/

Ca la munte, da-n oras. Cei de la Zai spun ca si-au propus sa aduca muntele in Timisoara si sa ne ofere un loc perfect pentru a lua cina, pranzul sau micul-dejun. Pe strada Florimund Mercy nr. 5.

Terasa lor ne duce cu gandul la un loc linistit si confortabil, iar cei doi burgeri populari din meniu se potrivesc de minune pentru iubitorii de vită Angus. La ei gasim tot timpul si bauturi delicioase de sezon, asa ca.. Nu mai este loc de stat pe ganduri.

Vezi meniul Zai Après Café si alte detalii despre ei aici!

M Bistro burgeri în Timisoara
https://www.facebook.com/MBistroTimisoara/

Cand spunem M Bistro, ne gandim la acei burgeri care iti fura privirea si pe care vrei neaparat sa ii incerci!

Inconjurat de superbele cladiri istorice din Piata Unirii, M Bistro ne asteapta pe terasa sau in interior cu burgeri de vita, pui sau cu un burger vegetarian aparte.

Aspectul incantator al burgerilor este dat de cerneala de sepie, sfecla rosie si spirulina folosite in conceperea acestora.

Unde mancam?

Ii gasim in Piata Unirii nr. 4. Poti comanda sau poti lua la pachet.

Vezi meniul M Bistro si optiunile de livrare la domiciliu aici!

Jack's Bistro burgeri Timisoara
https://www.facebook.com/jacksbistrotm/

Intr-o atmosfera cosy si linistita, vom gasi 8 tipuri de burgeri, care mai de care. Cu vita, piept de pui sau legume – dovlecei, vinete, rosii, mozarella si alte ingrediente gustoase pentru cei care nu prefera carnea… Descrierea perfecta a unor burgeri buni in Timisoara.

Avem optiunea de a alege cat de prajita sa fie carnea si de a adauga ingrediente extra.. Aici sau la pachet. Livrat la tine acasa sau la birou.

Jack’s Bistro este unul din cele mai confortabile si cautate localuri din oras.

Unde mancam? Ii gasim pe strada Vasile Alecsandri nr.3.

Vezi meniul Jack’s Bistro si optiunile de livrare la domiciliu aici!

E 10 Burger burgeri Timisoara
https://www.facebook.com/E10Burgers/

In interior sau pe terasa, la pachet sau livrat acasa… E 10 Burgers ofera toate optiunile pentru a incerca burgerii lor super speciali: Cheesy Squeezy cu vita Angus, muulta branza, ceapa caramelizata si alte ingrediente gustoase sau alte varietati de burgeri, cum ar fi cel cu peste, pui, artizanal, cu carnati afumati ori variantele pentru vegetarieni.

E 10 are si un sos homemade pentru burgeri si iti ofera si posibilitatea de a-ti crea propriul burger, asa cum iti doresti.

Unde mancam? Pe strada Emanoil Ungureanu 10.

Vezi meniul E 10 Burgers si optiunile de livrare la domiciliu aici!

Cei mai buni burgeri in Timisoara sunt la....?

Tu unde ai mancat burgeri in Timisoara care te-au impresionat? Scrie-ne in sectiunea de comentarii!

Spune-ne ce informatii te-ar mai interesa din domeniul restaurantelor, livrarilor sau preparatelor tale favorite, iar noi promitem ca vom incerca sa scriem cate ceva despre ele.

Vezi si articolul nostru despre pizzerii non stop in Timisoara de la care poti comanda!

Cheers!

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău