fbpx
Restaurant cu iglu

Cauti un restaurant cu iglu in Timisoara? Stim noi cateva!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Cauti un restaurant cu iglu incalzit in Timisoara? Stim cateva locatii!

Cu siguranta ai vazut deja cafenele sau un restaurant cu iglu pe terasa in Timisoara, dar si in alte zone ale tarii. Unii spun ca este o experienta care ar trebui sa fie pe bucket list-ul oricui.

Daca mai chemi si cativa prieteni sau o persoana draga, ai toate “ingredientele” pentru o seara perfecta.

Ramai cu noi. Avem cateva recomandari pentru tine daca vrei sa ai o experienta inedita intr-un restaurant cu iglu.

In ultimul timp, tot mai multe restaurante, puburi sau cafenele din Timisoara pun la dispozitia clientilor terase incalzite si celebrele… igluuri. Majoritatea constructiilor de tip iglu au o capacitate de 6 persoane. Acestea sunt dotate cu paturi pufoase, instalatii de lumini sau incalzitoare. Atmosfera este confortabila, iar mancarea, cafelele si diversele bauturi pot fi servite fara nici o grija.

Daca vrei sa incerci un restaurant cu iglu pe terasa in Timisoara, stim cateva localuri deschise pe care le poti vizita cu prima ocazie!

Cafeneaua Verde este locul perfect atunci cand simti nevoia sa iei o pauza, sa te deconectezi si sa te bucuri de privelistea frumoasa din Piata Libertatii.

Pe langa atmosfera cosy si paturile viu colorate, cei de la Cafeneaua Verde ne pun la dispozitie si meniul zilei, de luni pana vineri, intre 12:00 si 16:00.Cafeneaua verde e locul perfect in care te poti bucura de o cafea buna, un pranz delicios sau o cina romantica. Desigur, in noile lor igluuri sau pe terasa incalzita.

Vezi aici meniul, orarul, date de contact si alte detalii utile despre Cafeneaua Verde!

The 80’s Pub este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate puburi din Timisoara.

Situat langa Casa Tineretului, pe str. Aries nr.19, The 80’s Pub ne asteapta cu multe feluri de bere, cidru si alte bauturi calde – de sezon.

Chiar daca momentan nu ne putem bucura de atmosfera specifica unui pub, cu muzica live si muuulta lume, cei de la The 80’s au gasit un mod foarte bun de a ne face sa venim pe terasa.

Bucura-te de o experienta inedita cu prietenii, in unul din noile lor igluuri incalzite de pe terasa!

Vezi aici meniul, orarul, date de contact si alte detalii utile despre The 80’s Pub!

La Trattoria Cucina Moderna este un restaurant italian relativ nou in Timisoara si.. ati ghicit: este un restaurant cu iglu pe terasa!

Amplasat intre Piata Libertatii si Piata Unirii din Timisoara, pe o strada pietonala populara, restaurantul ne ofera o priveliste minunata. Iar mai nou, faimoasele igluuri pe terasa.

In meniul lor gasim paste de casa, diverse tipuri de pizza si steak-uri pregatite in cuptor pe carbuni. Suna absolut delicios, nu?

Vezi aici meniul, orarul, date de contact si alte detalii utile despre La Trattoria Cucina Moderna!

Daca planuiesti o vizita prin Iulius Town, vei remarca cu siguranta igluurile de pe terasa restaurantului Fenice Palas.

Deschis relativ recent, restaurantul creeaza un sentiment de bun gust si eleganta. Mai mult, la Fenice Palas te poti bucura de preparate delicioase din bucataria libaneza si mediteraneana, precum si de o atmosfera calda si intima – numai buna pentru sezonul rece.

Vezi aici meniul, orarul, date de contact si alte detalii utile despre Fenice Palas!

Update*: mai gasesti igluuri pe terase si la Massimo Segafredo si August Pasta Bar!

Oriunde ai alege sa te bucuri de experienta unui restaurant cu iglu pe terasa in Timisoara, credem ca vei avea parte de ospitalitate, mancaruri gustoase si bauturi calde de sezon – numai bune de incercat in aceasta perioada!

Daca ti-a placut articolul nostru, te invitam sa il trimiti si prietenilor tai sau sa citesti si urmatorul articol recomandat: „Unde mancam burgeri in Timisoara?”.

Cateva imagini au fost preluate de pe paginile de Facebook sau site-urile restaurantelor in cauza. 

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Comentariile sunt inchise.

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău