fbpx
pizza non stop timisoara

Pizzerii non stop in Timisoara cu livrare la domiciliu – 2021

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Cauti pizzerii non stop in Timisoara? Vrei sa comanzi simplu si rapid? Citeste articolul in continuare si descopera cateva pizzerii non stop in Timisoara sau pizzerii aproape non stop care livreaza la domiciliu.

Descopera meniul acestora si unde poti pune o comanda!

Stim ca este o provocare sa gasesti pizzerii care livreaza la domiciliu non stop in Timisoara, mai ales in perioada aceasta. Asa ca, ne-am gandit sa venim cu cateva recomandari de restaurante de la care iti poti comanda pizza la domiciliu in Timisoara, chiar si dupa miezul noptii.
Tentatia e mare cand vine vorba de pizza… si cine poate rezista acelui miros specific care iti lasa gura apa?

Pizzeria Cora Piata Unirii deschisa
https://www.facebook.com/pizzeriacora/

Reprezentantii restaurantului spun ca toate drumurile duc la Cora!
Deschis zilnic intre orele 10:00 și 02:00, restaurantul te asteapta cu peste 30 de feluri de pizza, salate, paste si alte bunatati. Ii gasesti pe Strada Mărășești 6.

Daca nu ai timp sa dai o fuga pe terasa lor din centrul orasului, cei de la Cora livreaza pizza la domiciliu in fiecare zi, pana dupa miezul noptii. Bucura-te de livrare gratuita in Timisoara si de sortimente de pizza delicioase atat pentru vegetarieni, cat si pentru iubitorii de picanterii, carne sau peste.
Transportul si ambalajul sunt gratuite.

Vezi meniul Cora si optiunile de livrare la domiciliu aici!

pizzeria Poli Timisoara
https://www.facebook.com/PizzaPoli/

Printre cele mai vechi si cunoscute restaurante din Timisoara, Pizzeria Poli este una din acele pizzerii (aproape) non stop in Timisoara.Te asteapta cu pizza, paste, salate si alte preparate delicioase zilnic, pana dupa miezul noptii. Cu livrare gratuita la domiciliu si oferte de nerefuzat.
Au mai tot timpul pizza la oferta 1+1 si propriul serviciu de livrari la domiciliu in Timisoara. Desigur, ii gasesti si pe platformele de livrari Tazz by eMAG sau FoodPanda.

In materie de pizza „mai speciala”, cum am vrea noi sa numim acele pizza nonconformiste, cei de la Pizzeria Poli ne imbie cu pizza cu cartofi, pizza sandwich sau pizza desert – cu nucă măcinată, smantana, visine, cirese, ananas si stafide!

Au si o terasa aproape de Iulius Mall, daca vrei sa optezi pentru un pranz sau o cina in aer liber. Ii gasesti pe Calea Aradului Nr. 1.

Vezi meniul Pizzeria Poli si optiunile de livrare la domiciliu aici!

pizzerie non stop in timisoara
https://www.facebook.com/RestaurantCelentanoTimisoara/

Celentano este printre singurele pizzerii non stop in Timisoara. Te asteapta cu o multime de sortimente de pizza, deserturi, salate, bauturi si alte preparate calde, precum si cu livrare gratuita.

La Celentano gasești optiuni pentru toate gusturile: pizza de post, pizza cu prune, piersici sau caise, precum si clasicele sortimente din domeniu. Desigur, pizza cu prune se incadreaza in categoria celor mai speciale.
Cel mai mare avantaj al acestui restaurant este ca poti comanda pizza la domiciliu non stop in Timisoara sau ii poti vizita pe Str. Regimentul 13 Călărasi nr. 3.

Vezi meniul Restaurant Celentano si optiunile de livrare disponibile aici!

pizzerie timisoara comanda
https://www.facebook.com/magicpizzatm/

Cei de la Magic Pizza te asteapta cu oferte 1+1 la pizza, peste 25 de sortimente pentru iubitorii de carne, dar si pentru vegetarieni, pizza cu fructe de mare, si multe alte tipuri de mancare. Livrarea este gratuita daca comanzi de pe siteul lor.

Poti comanda mancare pana la ora 01:00, dupa miezul noptii.
In plus, la anumite sortimente de pe siteul Magic Pizza, primesti o doza de Pepsi 0,33L la fiecare pizza comandata!

Vezi meniul Magic Pizza si optiunile de livrare disponibile aici!

Tu ce pizzerii non stop in Timisoara cunosti?

Lasa-ne un comentariu in sectiunea de mai jos!

De asemenea, dacă iti e pofta de un burger bun, vezi si articolul nostru Unde mancam burgeri in Timisoara? .

Scrie-ne ce informatii te-ar mai interesa din domeniul restaurantelor, livrarilor sau preparatelor tale favorite, iar noi promitem ca vom incerca sa scriem cate ceva despre ele.

Cheers!

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău