fbpx
meniul zilei timisoara

Meniul zilei Timisoara – Restaurante cu livrare la domiciliu!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Cauti meniul zilei in Timisoara? Ai venit in locul potrivit! Avem chiar si o lista cu restaurante care ofera meniul zilei vegetarian sau vegan in Timisoara.

Meniul zilei este printre cele mai populare meniuri oferite de restaurantele din Romania. Fie ca vorbim despre preparate calde “ca la mama acasa”, burgeri sau paste, aceste meniuri variate nu lipsesc din ofertele localurilor.

In ultimele luni, restaurantele au avut de suferit din cauza pandemiei de covid-19, iar oamenii s-au obisnuit sa comande din ce in ce mai mult acasa sau la birou. Ca un mod de a sustine restaurantele in aceasta perioada si de a te bucura de preparatele delicioase oferite de acestea, te invitam sa “faci cunostinta” cu cateva restaurante care ofera meniul zilei in Timisoara.

Meniul zilei Timisoara cu livrare la domiciliu:

Preparate Nora
https://restaurantnora.ro/galerie/

Cei de la restaurant Nora ofera meniul zilei de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00. Pretul meniului este de 22.99 lei, la care se adauga ambalajul (2 lei). Acesta include felul 1 + felul 2 + desert.

Poti comanda incepand cu ora 10:00, direct de la ei sau folosind platformele de livrari disponibile.

In plus, cei de la Restaurant Nora te asteapta cu promotii si discounturi. In acest moment, Nora ofera 10% discount la 10 comenzi de meniul zilei si 20% discount la 20 de comenzi de meniul zilei.

Vezi meniul zilei Nora si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul zilei Tinecz
https://www.facebook.com/restauranttinecz/

Restaurantul Tinecz este un restaurant cu specific romanesc, apreciat de locuitorii orasului. Restaurantul te asteapta cu meniul zilei de luni pana duminica, intre orele 11:00 si 18:00. Poti comanda de pe siteul Tinecz, la telefon sau folosind platformele de livrare disponibile.

Pretul unui meniu este de 25 de lei.

Vezi meniul zilei Tinecz si optiunile de livrare disponibile, aici!

Paste Gloria
https://www.facebook.com/restaurant.gloria.tm/

Pizza zilei si meniul zilei. Doua optiuni pe care le vei gasi la Restaurant Gloria, la pretul de 22 de lei. Poti comanda direct de la ei de pe site sau la numerele de telefon disponibile.

Vezi meniul zilei Gloria integral si alte detalii despre livrare, aici!

Meniul Zilei Beraria 700

Pranz Beraria 700
https://www.facebook.com/Beraria700/

UPDATE*: Restaurant Beraria 700 este momentan inchis.

Cei de la Beraria 700 te asteapta cu meniul zilei de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 15:00. In restaurant, la birou sau la tine acasa.

Pretul unul meniu este de 24 de lei. Te poti bucura de preparatele lor delicioase plasand o comanda pe una din platformele de livrari partenere.

Vezi meniul zilei Beraria 700 si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul Zilei Restaurant Merlot

Meniul Zilei Merlot
https://www.facebook.com/Merlot.Restaurant/

Restaurant Merlot este unul dintre cele mai cunsocute restaurante din Timisoara. Acesta vine in intampinarea ta cu un meniul pentru pranz pe care poti sa il faci cum doresti. Meniul este format dintr-un starter si un fel principal. Pentru fiecare categorie poti alege intre 5 preparate delicioase.

Pretul unui meniu este de 37 de lei.

Vezi meniul zilei Merlot si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul Zilei Casa Bunicii 1

Meniul zilei Casa Bunicii
https://casa-bunicii.ro/

La Casa Bunicii, un restaurant romanesc cu traditie, am gasit 3 meniuri din categoria meniul zilei, pe care le poti personaliza! Comanda direct de la ei sau de pe platformele partenere de livrare. 

Pretul meniurilor variaza, intre 19,95 lei si 26,95 lei.

Vezi meniul zilei Casa Bunicii si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul Zilei Casa Thalia
https://www.facebook.com/RestaurantCasaThalia/

Casa Thalia te asteapta cu meniul zilei clasic sau de post, la preturi intre 16 lei si 20 de lei. Poti comanda intre orele 10:00 si 16:00.

De asemenea, gasesti mai multe oferte speciale pe siteul lor.

Vezi meniul zilei Casa Thalia si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul zilei vegetarian/vegan in Timisoara cu livrare la domiciliu:

Meniul Zilei Timisoara - BIOfresh

Meniul zilei BIOfresh
https://www.facebook.com/biofresh.timisoara/

Printre singurele restaurante vegetariene si raw vegane din Timisoara, BIOfresh ofera zilnic, de luni pana vineri, meniul zilei la pretul de 27 de lei. Acesta este format din supa sau ciorba si felul principal. Un deliciu pentru vegetarieni si vegani!

Vezi optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul zilei Timisoara - Urban King

Meniul Zilei Urban
https://www.facebook.com/urban.timisoara/

Urban King ofera atat un meniu vegetarian zilnic, cat si unul care contine carne. Le poti comanda sunand la restaurant sau folosind una din platformele de livrari disponibile, zilnic intre orele 12:00 si 15:00. In cazul in care alegi sa comanzi direct de la restaurant, ai optiunea de a plati si cu cardul!

Pretul unui meniu este de 25 de lei.

Vezi meniul zilei Urban King si optiunile de livrare disponibile, aici!

Meniul Zilei Timisoara - The Tube

Meniul zilei The Tube
https://www.facebook.com/thetubegastropub/

Cei de la The Tube ofera un meniu atat pentru vegetarieni, cat si pentru cei care prefera carnea. Orice meniu costa 23 de lei si poate fi comandat de luni pana vineri.

Vezi meniul zilei The Tube si optiunile de livrare disponibile, aici!

*Anumite restaurante sau platforme de livrari percep taxe pentru livrarea la domiciliu sau solicita o comanda minima. De asemenea, pot exista taxe pentru tacamuri si ambalaje. Acestea variaza de la restaurant la restaurant sau de la o platforma de livrari la alta. Preturile meniurilor prezentate de noi sunt preturile disponibile la data intocmirii acestui articol.

Speram ca v-am oferit informatii utile, care va vor ajuta atunci cand cautati meniul zilei in Timisoara, cu livrare la domiciliu, in restaurant sau poate chiar in varianta takeaway.

De asemenea, daca iti e pofta de o pizza, te invitam sa citesti si articolul nostru despre pizzerii non stop in Timisoara cu livrare la domiciliu.

Pofta buna!

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Comentariile sunt inchise.

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău