fbpx
aplicatie de rezervari online restaurante

Aplicatie de rezervari online pentru restaurante in 2021

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Probabil te intrebi de ce ar trebui sa investesti intr-o aplicatie de rezervari online pentru restaurante.

Ei bine, in ultimul timp, majoritatea oamenilor se asteapta ca toate activitatile sa se desfasoare in mediul online. Inclusiv sa aiba la dispozitie o aplicatie de rezervari online pentru restaurante. Fie ca este vorba de rezervari online pentru restaurante, comenzi online sau recenzii, clientii isi doresc modalitati noi si utile de a interactiona cu localurile lor preferate.

Conform unui studiu, 54% din numarul clientilor intervievati cred ca o aplicatie de rezervari online constituie cea mai importanta caracteristica tehnologica pe care un restaurant o poate avea.

Experienta clientilor tai incepe cu mult inainte de a ajunge in restaurant. In primul rand, trebuie sa gaseasca restaurantul tau – pe wikoti, pe Facebook, pe Google si asa mai departe. Apoi meniul. Orarul, recenziile si alte informatii utile si actualizate. In final, un mod simplu si rapid de a te contacta. De a face o rezervare.

Pe piata din Romania exista o nevoie de conectare a oamenilor care doresc sa realizeze rezervari online in restaurante cu acestea si de gestionare eficienta a rezervarilor de catre restaurante. Fara erori, fara situatii neplacute pentru ambele parti.

De asemenea, o baza de date sau o agenda digitala cu toate datele relevante despre clienti, poate deschide drumul restaurantului tau spre o serie de campanii productive de marketing, bazate pe informatii clare si relevante.

Astfel, care sunt avantajele specifice atunci cand folosesti o aplicatie de rezervari online pentru restaurante?

rezervari online restaurante

Cel mai important beneficiu – atragi mai multi clienti

Rezervarile online pentru restaurante sunt din ce in ce mai populare. Dat fiind faptul ca oamenii se asteapta sa poata folosi aceasta optiune, o aplicatie pentru rezervari online poate atrage mai multi clienti pentru restaurantul tau.

De asemenea, utilizarea celor mai noi tehnologii pentru restaurante poate creste gradul de incredere al clientilor in afacerea ta, precum si interesul acestora. Oamenii apreciaza localurile care le ofera cele mai noi optiuni tehnologice pentru a interactiona simplu si rapid.

O relatie apropiata cu clientii tai, realizata prin intermediul unui sistem online, iti poate aduce mai multe recomandari, mai multi clienti si o imagine mai buna.

Aplicatie de rezervari online pentru restaurante = mai putine erori

S-a intamplat vreodata sa nu existe un angajat disponibil care sa raspunda solicitarilor prin telefon? Exista momente cand angajatii tai pur si simplu sunt atat de ocupati cu clientii din restaurant incat nu pot raspunde sau pun in asteptare potentialii clienti care doresc sa faca o rezervare?

Ca sa nu mai mentionam situatiile in care angajatul si clientul nu se inteleg… astfel incat se produc tot felul de situatii neplacute legate de ora rezervarii, numarul de persoane sau alte detalii relevante.

Un sistem de rezervari online te poate scapa de toate problemele. Poti accepta rezervari in restaurant printr-un singur click. Primesti toate informatiile de care ai nevoie pe un ecran. Fara greseli, fara rezervari omise, fara situatii nefavorabile afacerii tale.

Agenda digitala: dispui de toate informatiile intr-un singur loc

Ce spui de o agenda digitala in care regasesti toate detaliile despre clientii tai, precum si istoricul de rezervari a acestora? Fara date pierdute sau amestecate.

Ai posibilitatea de a verifica oricand, de pe orice dispozitiv, rezervarile realizate de clientii tai. Stii care sunt clientii loiali, care sunt cei aflati la prima rezervare sau ce preferinte au.

Iti intocmesti stocul stiind aproape cu exactitate cati clienti iti vor vizita localul in perioada urmatoare.

Avand la indemana aceste informatii relevante, vei putea realiza campanii de marketing personalizate, vei putea intui nevoile clientilor tai, precum si preferintele acestora. Ii poti impresiona prin oferte unice sau informatii de interes pentru fiecare in parte.

Rezervarile online: o experienta excelenta pentru clientii tai

Cu totii ne dorim sa rezolvam lucrurile cat mai rapid. Acelasi lucru este valabil si in cazul rezervarilor online realizate de clientii tai.

Oamenii sunt obisnuiti sa gestioneze totul pe internet. O aplicatie de rezervari online pentru restaurante le ofera acestora posibilitatea de a realiza rezervari simplu si rapid. Datorita acestui lucru, restaurantul tau va deveni mult mai atractiv pentru potentialii clienti. Vei putea construi o imagine profesionala a afacerii tale, adaptata celor mai noi tendinte pentru restaurante.

Oferindu-le cele mai bune servicii, le castigi si increderea!

Integrare completa cu site-ul tau, conturile de social media si alte instrumente de marketing

Clientii restaurantului tau te-ar putea gasi oriunde! Mai mult, o aplicatie de rezervari online pentru restaurante iti permite sa adaugi rezervarile venite prin telefon, e-mail sau alte mijloace traditionale. Totul pentru a sincroniza si a actualiza datele din agenda ta digitala.

O aplicatie de rezervari online inseamna mai multa organizare, mai multi clienti multumiti, marketing mai eficient si incredere din partea oamenilor care iti viziteaza localul. Inseamna mai putine greseli si mai multe date despre clienti.

Nu in ultimul rand, rezervarile online sunt un indicator al seriozitatii si al calitatii serviciilor oferite.

Te invitam sa citesti si articolul nostru despre „Comenzi online si takeaway: oportunitati pentru restaurante”.

Toate cele bune!

Abonează-te la newsletter!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Comentariile sunt inchise.

Abonează-te la newsletter!

Descarcă aplicația

wikoti logo

descoperă restaurantele, cafenelele, puburile și alte localuri din orașul tău